donderdag 2 september 2010

la familia

Hola a todos!

We zitten hier nu toch al een par dagen. Dringend tijd dus voor een voorstelling van de familie en van het huisje. (ohja, voor de foto's zal ik een link plaatsen naar facebook want het lukt ons niet om ze hier op de blog te plaatsen).

Allereerst is er Martha, (gedoopt tot madre Martha door Kaat) een super vriendelijke vrouw. Ten eerste omdat ze er alles aan doet om ons het hier zo aangenaam mogelijk te maken. Te tweede omdat ze met ons al de hele stad is doorkruist om onze stage in orde te krijgen. en ten derde omdat ze met handen en voeten probeert uit te leggen wat we niet zo goed verstaan. Daarbij praat ze heel traag en duidelijk (zoals de hele familie trouwens). Ze heeft 2 zonen en 1 dochter.

Zoon nr 1: Abraham: Hij is de jongste zoon is 26 en heeft momenteel examen en school. Dus die zien we niet zo vaak. Maar is ook heel vriendelijk. Hij heeft ons geholpen het internet aan de praat te krijgen.

Zoon nr 2: Ronald: Hij is bijna 30. Hij geeft les en is veearts. Ronald heeft ons gisteren de directe omgeving getoond (heel veel kleine winkeltjes en dingen om te eten).

Valeska is de dochter. Zij wordt in oktober 24 jaar. Normaal werkt ze op een boot in de Galapagos maar momenteel is ze thuis door een operatie.

Dan is er ook nog 'midoc' (zo noemt Martha hem). Dit is de vriend van Martha die af en toe eens langs komt. Hij is fisiotherapeut of orthopedist. Dit hebben we niet zo goed begrepen.

Dan hebben we ook nog bombon en onona. De twee schattige maar soms lawaaiierige hondjes. (Kan je zien op de foto's).

Het huisje is niet zo heel groot maar wel gezellig. Beneden is er een living, en een keuken. En een privestukje waar we onze neus niet insteken. Boven is onze kamer en een badkamertje (voor ons alleen). Er zijn hier ook nog twee andere kamers.

Hier in Ecuador zijn er in elke straat heel veel kleine winkeltjes. Je moet dus niet ver lopen als je iets nodig hebt. Dichtbij is ook La Rotonda, een winkelcentrum (klein voor hier, normaal voor bij jullie). Hier kan je heel goedkoop eten, wat we wel nog moeten uitproberen.

Dat was het alweer,

zonnige groeten en

Hasta luego

Geen opmerkingen:

Een reactie posten